Rólunk

Egyéniség és precíz megoldás. Professzionális minőség és versenyképes árszinvonal.

Bővebben...
Partnerek

Beszállítóink és partnereink,  akiknek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el.

Bővebben...
Referenciák

Létesítmények, ahol a hűtési rendszerek kialakításában és üzemeltetésében részt vettünk, illetve jelenleg is részt veszünk.

Bővebben...
Technikai segítségnyújtás

Akár technikai segítségre, akár tanácsra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Bővebben...

Termoventilátor

termoventilátor felépítésében megegyezik a fan coil berendezésekkel. A vizes termoventilátor fő elemei a hőcserélő és a nagy teljesítményű ventilátor. Annak megfelelően, hogy éppen fűteni vagy hűteni akarunk vele, meleg vagy hideg vizet kell a hőcserélőbe juttatnunk. A víz felfűtése történhet kazánról, hűtése pedig folyadékhűtő segítségével, hasonlóan a fan-coil rendszerekhez. A folyadékhűtő hőszivattyús változata átmeneti időben a fűtésre szolgáló melegvíz előállítására is alkalmas. Egyéb fűtési lehetőség még a gőzfűtés, a forró vizes hőcserélős rendszerű fűtés, valamint az elektromos léghevítős fűtés, melyek készüléktől függően kombinálhatók.
A termoventilátor alkalmazható  ipari, sport, garázs és bevásárló létesítményekhez, fűtő- és hűtőberendezéseként ,  szellőzésre és légfűtésre. A termoventilátor kiviteltől függően csökkentett zajszintű.  A levegő keringtetésén és fűtésén / hűtésén kívül a termoventilátor kiegészítésekkel alkalmassá tehető friss levegő ellátásra és kevert levegős szellőztetésre is. A rezgéscsillapított szerelésű axiális vagy centrifugális ventilátoros készülékek szabadon telepíthetők, illetve légcsatorna rendszerhez csatlakoztathatók. A nagy teljesítményű ventilátor segítségével juttathatjuk el a szükséges fűtő vagy hűtő levegőt a távolabbi rendeltetési helyére akár szabadon, vagy az említett légcsatornákon keresztül. A szabadon szerelt termoventilátor levegőáramlásának irányítására mozgatható zsaluk szolgálnak. A mobil termoventilátor működésbe állítása rendkívül egyszerű, ezért pincékben, garázsokban, rendezvény és sport sátrakban előnyösen használható. Továbbiakban komoly segítséget jelentenek építőipari kivitelezésben, ahol szárítás szükséges, például hidegburkolás, festés, vakolás esetében.

 

                                                  termoventilátor

Termoventilátor - AD Klíma