Rólunk

Egyéniség és precíz megoldás. Professzionális minőség és versenyképes árszinvonal.

Bővebben...
Partnerek

Beszállítóink és partnereink,  akiknek kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el.

Bővebben...
Referenciák

Létesítmények, ahol a hűtési rendszerek kialakításában és üzemeltetésében részt vettünk, illetve jelenleg is részt veszünk.

Bővebben...
Technikai segítségnyújtás

Akár technikai segítségre, akár tanácsra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Bővebben...

Bemutatkozás

Az AD Klíma Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. új alapokat ad a klimatizálási igények kiszolgálásának. Több, Magyarországon a korábbiakban is jól ismert, illetve új, de Európa többi részén piacvezető légkondicionáló berendezéseket gyártó, és forgalmazó vállalat termékeinek kizárólagos képviseletét tudhatja a magáénak. Minden klimatizálási igényre tudunk berendezéseket ajánlani partnereink részére, különös tekintettel az ipari technológiai megoldásokra. Beszállítóink képviseletét kizárólagosan látjuk el hazánkban. Fő szempont az, hogy mindegyikük egy-egy adott termék-területre fókuszáljon, így abban érjen el professzionális minőséget és versenyképes árszínvonalat.

Egyéniség és precíz megoldás. Ezekkel a szavakkal jellemezhetjük munkánkat, mely során ügyfeleink igényei alapján választjuk ki az adott igényeknek legjobban megfelelő megoldást. Nem azt kérjük, hogy alakítsa rendszerét az általunk kínált berendezések lehetőségeihez, inkább mi alkalmazkodunk.

Az AD Klíma Hungária Kft. gazdag múlttal rendelkezik a hűtés és klimatizálás területén. Munkatársaink több mint 10 éves klímaipari tapasztalatait alapul véve, egy sikeres tárgyalássorozat eredményeképpen 2006-ban megkaptuk Európa egyik legnagyobb múltú légkondícionáló berendezéseket gyártó vállalatának, az Airedale-nek magyarországi képviseleti jogát. Az abszolút prémium kategóriát megtestesítő gyár kiváló termékei méltán szereztek elismerést és hírnevet az elmúlt több, mint 40 évben a világ számos országában. A tradícionális angol minőségre és precízitásra alapuló termékskála mellett magyarországi kollégáink széleskörű tudása és tapasztalata teszi érdemessé cégünket a képviselet és a vele járó feladatok ellátására.

Széles termékpalettájuk talán legismertebb része a precíziós berendezések, melyek felhasználási területei között megtalálhatjuk a számítógép-és szervertermeket, távközlési- és adatközpontokat, laborokat, műtőket, stb. A gyár technológiai és különleges alkalmazások hűtésére szupercsendes standard és és szabadhűtéses folyadékhűtőket, kültéri aggregátokat és csarnokhűtő egységeket is gyárt.

Mitsubishi Electric több olaszországi klímagyár (Climaveneta, RC Group) termékpalettáját fogja össze. A gyártóüzemek termékei között megtalálhatjuk a komfort és technológiai felhasználási területek minden berendezését. Folyadékhűtők és hőszivattyúk 5-4000 kW-ig. Nemcsak épületek vizes hűtésére és fűtésére, hanem technológiák közvetlen hűtésére is gyártanak berendezéseket.

Cégünk az Airedale termékekkel egyidőben kezdte el a MITA hűtőtornyok forgalmazását. A MITA 1967 óta gyárt Olaszországban és Spanyolországban kiváló minőségű zárt, illetve nyitott hűtőtornyokat, adiabatikus hűtőket és evaporatív kondenzátorokat. Mind ipari, mind komfort alkalmazásra számos referenciánk van Magyarországon.

Stefani gyár termékeit nem csak a légkondicionálás, hanem az ipari és kereskedelmi hűtés (pl. hűtőkamrák) területén is alkalmazzák széles körben. Kondenzátoraikat, szárazhűtőiket (Dry Cooler), léghűtőiket és hőcserélőiket számos nagyobb gyár vásárolja OEM termékként, s tovább értékesíti azokat. Mindezek között megtaláljuk az RC, Uniflair, Climavenetta, Sabiana gyárakat, akik nemcsak a kedvező árszínvonal, hanem a magas minőségi elvárások miatt is választották a Stefani-t beszállítójukként.

Loran gyár légkezelő és Roof Top berendezéseinek, hővisszanyerőinek kiváló minősége mellett nagyon kedvező árszintjük is közkedveltté tette nemcsak hazájában, hanem egész Európában is. Több más nagy múltú gyárnak (pl. Ferroli) OEM termék gyártóként beszállítanak, melyek így saját márkanév alatt értékesítik tovább a berendezéseket.

Bini Clima gyár 1977 óta gyárt fan-coil berendezéseket. Az AD Klíma Hungária Kft. 2012 óta forgalmazza a BINI fan-coil termékeit nagy sikerrel. Teljes termékskálát tudunk nyújtani ügyfeleink részére, különös tekintettel az ipari alkalmazásokra, valamint az extra zaj és teljesítmények esetén.

Saját márkanév, AD KLÍMA, alatt forgalmazunk fan coil (parapetes, mennyezeti, kazettás, légcsatornázható, stb.) berendezéseket, melyeket alacsony zajszintjük és kifejezetten kedvező árszínvonaluk révén ajánlunk nagyobb projektek kiszolgálásakor.

Szerviz támogatás

Természetesen minden általunk forgalmazott berendezéshez biztosított a gyors és teljes körű alkatrészellátás.Üzembe helyezési, üzemeltetési, karbantartási és szervizelési munkálatokat kizárólag szakképzett saját kollégáink végzik.
Szakszervizünk évi 365 napos, napi 24 órás készenléti szolgálatot tart fenn, így megrendelőink részére folyamatosan rendelkezésre állnak ügyeletes szervizes munkatársaink, korszerű szerszámokkal ellátott szervizautókkal, valamint tartalék klímaberendezésekkel és alkatrészekkel felszerelt központi raktárral.
A karbantartásokra, valamint a folyamatos szerviztevékenységre jelenleg több teljes körűen felszerelt szervizautó áll rendelkezésre.
Karbantartási helyeink az ország minden területén megtalálhatóak, melyekre megrendelői igényeknek megfelelő megjelenési időket vállalunk. A kialakított számítástechnikai rendszerre és folyamatos telefonos elérhetőségre alapozva 24 órás szervizügyeletet biztosítunk Budapesten maximum 2 órás, vidéken pedig maximum 5 órás megjelenési időt vállalva szerződött partnereink részére. (a megjelenési időt a külön megkötésre kerülő karbantartási szerződés keretében rögzítjük.)

 

 

Bemutatkozás - AD Klíma